Transparent
Inloggen
Sluiten

Interesse Fernandez en Ramsteijn, niet voor Mokotjo

22 januari 2013 18:08 - ELF voetbal

Een verhuur van Guyon Fernandez en Kamohelo Mokotjo zit er deze winter niet in. Het duo van Feyenoord mag alleen verkocht worden, zegt technisch directeur Martin van Geel.

In gesprek met Feyenoord-clubwatcher Edward van Cuilenborg legt hij de situatie uit: "Er is sluimende interesse voor Guyon Fernandez, maar niet voor Kamohelo Mokotjo en Anass Achahbar. Mokotjo en Ferandez mogen niet verhuurd worden, maar moeten in de winterstop verkocht worden en anders blijven ze bij Feyenoord", zegt de technisch directeur van de Rotterdammers tegenover ELF Voetbal.

Of Mokotjo na het vertrek van Omar Elabdellaoui toch tweede rechtsback of reserve middenvelder wordt, heeft ook te maken met het moment van vertrekken van Kelvin Leerdam naar Vitesse. Wanneer hij komende week al naar Arnhem gaat en er geen serieuze interesse voor Mokotjo is, is er een grote kans dat Mokotjo bij Feyenoord blijft. Immers, meer speelminten komen daardoor dichter bij.
Achahbar en Ramsteijn

Achahbar, die eerder aangaf graag te willen vertrekken uit Rotterdam, blijft toch. "Anass heeft zelf eerder aangegeven te willen vertrekken bij Feyenoord om elders aan spelen toe te komen, maar is daar op terug gekomen. Bovendien heeft niemand zich voor hem gemeld", vervolgt Van Geel.

Het tegenovergestelde is het geval bij Kaj Ramsteijn, die deze winter wel verhuurd mag worden. "En voor hem is ruim interesse", besluit de bestuurder de transferupdate. Van Geel bevestigde verder dat Willem II, NAC Breda, VVV-Venlo en PEC Zwolle gaan strijden om de diensten van Ramsteijn.

Meer op ELF voetbal




Tags

mokotjo ramsteijn fernandez achahbar guyon kamohelo arnhem bestuurder cuilenborg edward elabdellaoui ferandez kaj kelvin leerdam nac omar pec sluimende speelminten tegenovergestelde transferupdate vitesse vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda