Transparent
Inloggen
Sluiten

Schaken: 'misschien te vroeg voor mijn rentree'

21 januari 2013 20:26

Ruben Schaken kende een wonderlijk snelle rentree. Na slechts 2,5 van de geprognotiseerde zes weken revalidatie stond hij al in de basis tegen Ajax. De tweevoudig international kwam nauwelijks in het stuk voor. "Het was misschien te vroeg. Ik miste echt scherpte, maar dat is ook logisch met maar een paar trainingen in de benen. Ik was natuurlijk niet honderd procent, heb lang niks gedaan'', bekende Schaken aan NUsport. "Je hoopt met je snelheid nog belangrijk te zijn en een keer voor de keeper te komen, maar dat lukte helaas niet. Het heeft ook met deze wedstrijd te maken dat ik speelde, het was aan de trainer om te beslissen."

Schaken hoopt dat Feyenoord revanche kan nemen in de opeenvolgende toppers tegen FC Twente in de competitie en PSV voor de beker. "We moeten hier met z'n allen goed over praten en zorgen dat we er in die wedstrijden weer staan", concludeerde hij. "Toppers worden op details beslist en wij misten net dat beetje geluk bij de kansen die we kregen. Ajax stond er op beslissende momenten en dan merk je dat ze echt een topploeg hebben."




Tags

schaken concludeerde geprognotiseerde revalidatie revanche ruben scherpte topploeg twente wonderlijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer bueno dtk eredivisie europarcs girona hancko hoofdpartner kloese knaap kraaij leverkusen lichtpuntjes lotomba milambo nac nadje omschakeling praag priske salzburg slot socrates sparta timber wellenreuther yoda zechiel zerrouki