Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie: spelers moeten vooraf niet te veel praten

21 januari 2013 20:25

Jordy Clasie laat in De Telegraaf weten dat hij vindt dat zijn ploeg in de spiegel moet kijken na de nederlaag tegen Ajax. "Spelers moeten vooraf niet te veel praten. Als je dat wel doet en je gaat ‘eraf’ zoals tegen Ajax, zegt iedereen dat je een te grote mond hebt. Doe gewoon allemaal je werk, blijf normaal doen. Dan maak je het je zelf makkelijker."

Clasie had gehoord dat Louis van Gaal aanwezig was bij de Klassieker: "Ja, de bondscoach zat er. Maar de ogen van iedereen waren op dit duel gevestigd. Dit zijn de topwedstrijden waarin je er als speler moet staan als je prijzen wil winnen en stappen wil maken. Wat dacht je van de mensen in Rotterdam? Voor die mensen is deze wedstrijd alles. Ze leven er weken naar toe. Alleen al voor hen moet je er staan."




Tags

clasie gaal klassieker mond telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brands gaal geluisterd gio hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda