Transparent
Inloggen
Sluiten

Immers: 'Volgende penalty voor een ander'

20 januari 2013 17:31 - Voetbalprimeur.nl

"Dit was een totale wanprestatie van het team, simpel zat." Lex Immers was na de 3-0 nederlaag in de topper tegen Ajax duidelijk over de prestatie van Feyenoord. Ook stak de middenvelder de hand in eigen boezem.

"Een dramatische middag", zo vatte Immers de prestatie van Feyenoord treffend samen. De aanvallende middenvelder was zichtbaar teleurgesteld na de afgang in de Amsterdam ArenA. "Dit doet veel pijn. We hebben vijf minuten druk kunnen zetten, daarna viel alles weg."

Immers zelf miste een penalty en twee opgelegde kansen. "Of ik mezelf iets kwalijk neem? Zeker. Bij de eerste kans stond Vermeer ineens voor me en hij maakte zijn doel goed klein. En ja, de penalty. De volgende is voor iemand anders. Ik heb er nu twee gemist, dan is de volgende aan de beurt. Ik ga de bal in ieder geval niet meer opeisen."

Meer op Voetbalprimeur.nl




Tags

arena boezem lex opeisen topper treffend vatte vermeer wanprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki