Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: Leerdam komende zomer voor 4 jaar naar Vitesse

14 januari 2013 18:52

Vitesse heeft met Kelvin Leerdam een mondeling akkoord bereikt over een overgang naar Vitesse,, zo meldt de club op haar officiële website. In Arnhem tekent hij een contract voor vier jaar. Het contract gaat in op 1 juli 2013. Tot de zomer blijft hij dus bij Feyenoord. Daarna maakt hij transfervrij de overstap.

Technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse: "Kelvin is één van de talentvolle spelers in Nederland. Hij kan op meerdere posities uit de voeten. Wij zijn blij en trots dat hij voor Vitesse heeft gekozen. Dat Kelvin zich herkent in de ambities van de club, geeft aan dat we op de goede weg zijn."




Tags

vitesse kelvin leerdam arnhem herkent mondeling nederland ted

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment