Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman tevreden over trainingskamp in Marbella

11 januari 2013 18:08 - Feyenoord.nl

Ronald Koeman laat in een interview op de officiële website van Feyenoord weten erg tevreden te zijn over het trainingskamp in Marbella. Onder ideale omstandigheden kan de selectie toeleven naar de tweede competitiehelft. "We hebben het programma kunnen afwerken dat we wilden," aldus Koeman.

"Met de spelers die we deze week tot onze beschikking hebben, kunnen we uitstekend trainen.Dat heeft natuurlijk ook te maken met de goede omstandigheden en faciliteiten in Marbella. We zijn hier niet voor niets voor de tweede keer op trainingskamp." Volgens de oefenmeester is zijn spelersgroep tot dusver de week fit doorgekomen. "In fysiek opzicht zijn we verder dan een jaar geleden. Dat heeft ook te maken met de spelers waar we in vergelijking met vorig seizoen over kunnen beschikken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman marbella trainingskamp competitiehelft doorgekomen oefenmeester toeleven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda