Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: over een paar dagen schaduwelftal weer actualiseren, Hiljemark ook op onze lijst

11 januari 2013 07:31

In De Telegraaf gaat Martin van Geel in op zijn werkwijze, waarbij het ’schaduwteam’ een hoofdrol speelt. "Ik werk in structuur, gewoon héél erg georganiseerd. Elke drie weken hebben we een officieel moment. Een grote meeting met de complete technische staf, de scouting en de directie. Dan actualiseren we ons schaduwteam."

Dat is een compleet elftal dat het hele jaar door op de achtergrond klaarstaat voor alle posities waarop in het elftal, zoals nu van Feyenoord, iets kan gebeuren. "In september zetten we ons schaduwteam klaar voor het nieuwe seizoen. Elke drie weken kijken we naar de kandidaten. Over een paar dagen zitten we weer bij elkaar, Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst, JeanPaul van Gastel, Patrick Lodewijks, Eric Gudde, onze scouts Michel Beukers en Mika Lipponen, hoofd opleiding Stanley Brard en ik. Hiljemark, die voor PSV heeft getekend, gaat nu weer uit ons schaduwteam. Zo strepen we er nog een paar weg. Er komen via de scouts weer nieuwe namen bij. Stanley Brard vertegenwoordigt de jeugdtalenten. Als wij een positie willen invullen, zegt hij meteen: kijk eens naar wat wij hebben lopen in ons hoogste jeugdteam op die positie."

Het betekent dat een grote groep samen met Van Geel totale inzage heeft in alles wat er bij Feyenoord gebeurt. Van Geel erkent: "Totale transparantie en een groot vertrouwen in elkaar. Niemand wordt bij ons ooit verrast door de komst van een speler of de verlenging van een contract. Iedereen is deelgenoot van het proces."




Tags

schaduwteam hiljemark brard schaduwelftal beukers bronckhorst deelgenoot gastel gudde jeanpaul jeugdtalenten jeugdteam klaarstaat koeman lipponen lodewijks meeting michel mika telegraaf transparantie verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda