Transparent
Inloggen
Sluiten

Pelle evenaart Kuijt met 14 (!) doelpunten in winterstop

23 december 2012 16:40

Graziano Pelle is onbetwist de man van de eerste seizoenshelft van Feyenoord. De huur van Pelle werd afgelopen zomer veelvuldig bekritiseerd door analisten en Feyenoord fans vanwege het ontbreken van scorend vermogen bij Pelle.

De spits tekende echter voor maar liefst veertien treffers in de eerste achttien wedstrijden. Hij heeft daarmee zijn beste seizoen in zijn carrière qua doelpunten nu al te pakken. Op de topscorerslijst staat Pelle tweede achter Bony en in het klassement van Speler van het Jaar van Voetbal International staat hij op de eerste plaats.

Statistiekenbureau Infostrada meldt dat Pelle met zijn veertien doelpunten de eerste Feyenoord spits is met dat aantal in de winterstop sinds Dirk Kuijt in 2005. Pelle heeft nu al zeven thuiswedstrijden op rij gescoord, het record staat volgens Infostrada op naam van Ruiz (10 thuiswedstrijden op rij scoren.'




Tags

pelle kuijt infostrada bony graziano huur klassement onbetwist ruiz scorend statistiekenbureau topscorerslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki