Transparent
Inloggen
Sluiten

Pelle schiet Feyenoord opnieuw naar zege: 2-1

23 december 2012 16:22

Feyenoord heeft opnieuw een zege te danken aan het nieuwe fenomeen Graziano Pelle. De Italiaan schoot Feyenoord eigenhandig naar een 2-1 zege in De Kuip in de laatste wedstrijd van 2012 tegen FC Groningen.

In een matige eerste helft was Feyenoord weliswaar sterker, maar creëerde het veel te weinig. Alleen de jonge Boetius, die na ene paar duels op de bank weer in de basis mocht starten, had een kansje.

Na rust zat er meer tempo in het elftal van Feyenoord. De Rotterdammers kwamen op 1-0 uit een corner. Uiteraard was Pelle de doelpuntenmaker. Hij kopte achterover uit een corner van Clasie binnen. Feyenoord leek vervolgens het duel uit te willen spelen. Plotseling kwam FC Groningen een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. Van Dijk schoot binnen. Daardoor moest Feyenoord via een slotoffensief alsnog op zoek naar de winnende. Eerst miste De Leeuw een enorme kans voor FC Groningen. Vervolgens was het Pelle die drie minuten voor tijd opnieuw toesloeg en de 2-1 binnenschoot.




Tags

pelle groningen achterover boetius clasie creeerde danken dijk doelpuntenmaker eigenhandig graziano italiaan kansje kuip leeuw toesloeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.432 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente yoda zeroukki