Tomasson scoort en wint; Rzasa verliest met Polen

17 april 2002 20:34

Jon Dahl Tomasson scoorde vanavond voor het Deense nationale elftal tegen Israel. In de vooraf al controversiele wedstrijd versloeg Denemarken Israel met 3-1. Voor de Denen scoorden Heintze, Tomasson en Rommedahl. Tijdens de wedstrijd bleef alles rustig, vooraf was een aanslag aangekondigd (zie eerdere berichten).

Na de verloren thuiswedstrijd tegen Japan verloor het nationale elftal van Polen opnieuw, dit keer tegen Roemenie. In Warschau werd het 1-2 voor de Roemenen. Bij de WK ganger mocht Rzasa na rust de linksback plaats van Michal Zewlakow overnemen. Rzasa's concurrent Zewlakow van Excelsior Moeskroen staat overigens nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax. Na doelpunten van Ganea en Mutu scoorde Polen via Hajto pas 5 minuten voor tijd de eretreffer.