Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook De Graafschap - Feyenoord niet verplaatst

17 april 2002 16:53

Verslaggever: RvN

Net als de wedstrijd Fortuna - Feyenoord heeft de KNVB laten weten ook niet aan het verzoek te kunnen voldoen om De Graafschap - Feyenoord te verplaatsen. Feyenoord wilde de wedstrijd van donderdag 25 april verplaatsen naar woensdag om een dag extra rust te krijgen voor het duel van de zondag erna tegen Heerenveen. De gemeente van Doetinchem ging dara niet mee akkoord omdat het al een grote politie-inzet ingeroosterd voor de donderdag en een verschuiving op zo?n korte termijn zou buiten organisatorische problemen ook de nodige kosten met zich meebrengen.

Alleen het wijzigingsverzoek van de laatste wedstrijd tegen Willem II staat nog open. Buiten het feit dat de Tilburgse gemeente eigenlijk geen risico-wedstrijden op de avond wil laten verspelen lijkt een verhuizing toch al kansloos omdat de wedstrijd dan geen gevolgen meer mag hebben voor de ranglijst. Feyenoord wil de wedstrijd tegen Willem II vervroegen omdat het dan meer tijd heeft om zich voor te bereiden op de UEFA Cup finale tegen Borussia Dortmund.

Meer op




Tags

graafschap gemeente dara doetinchem dortmund fortuna heerenveen ingeroosterd knvb meebrengen organisatorische uefa verhuizing verschuiving verspelen wijzigingsverzoek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki