Jong Feyenoord wint met 3-1 van Jong NAC

10 december 2012 21:12 - Feyenoord.nl

Jong Feyenoord/Excelsior heeft maandagavond de tweede overwinning op rij geboekt in de Beloftencompetitie Divisie A. Op Woudestein was de ploeg, die bij afwezigheid van Giovanni van Bronckhorst werd gecoacht door Jean-Paul van Gastel, met 3-1 te sterk voor Jong NAC Breda. Dankzij doelpunten van Roland Alberg en Anass Achahbar werd nog voor rust de snelle 0-1 achterstand omgebogen in een 2-1 voorsprong. Enkele minuten voor tijd besliste Mitchell Te Vrede het duel door de 3-1 binnen te koppen. Erwin Mulder speelde evenals vorige week in de uitwedstrijd tegen Ajax de volledige negentig minuten.

Uitgebreid wedstrijdverslag: Feyenoord.nl

6’ 0-1 Gomez-Nieto (e.d.)
10’ 1-1 Alberg
24’ 2-1 Achahbar
89’ 3-1 Te Vrede

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Mulder; Gomez-Nieto (46’ Maatsen), Mokotjo, Ramsteijn, Leerdam; Kruijs (46’ Stolte), Alberg, Singh; Achahbar, Te Vrede en Fernandez (70’ Janssen).