Transparent
Inloggen
Sluiten

Martins Indi: 'Europees voetbal is nog altijd het doel'

10 december 2012 21:06 - Goal.com

Bruno Martins Indi kon zich uiteindelijk vinden in het gelijkspel dat Feyenoord zondagmiddag behaalde bij NAC Breda (2-2). Zondagmiddag kwam er een einde aan de fraaie reeks van Feyenoord. Na vier overwinningen op rij volgde een moeizaam 2-2 gelijkspel bij NAC Breda. Lange tijd speelden de Rotterdammers met tien man, maar desondanks leek de ploeg van trainer Ronald Koeman toch met een overwinning het Rat Verlegh Stadion te verlaten. Uiteindelijk knokte NAC zich toch nog naar een punt, waar het misschien wel recht had op meer.
Maximale resultaat

"Het had inderdaad nog erger gekund", beaamt Martins Indi in gesprek met Goal.com. "Maar het scorebord liegt niet. Die rode kaart van Daryl (Janmaat, red.) was wel een domper. Je kunt het eigenlijk vergelijken met de wedstrijd tegen FC Groningen, toen Terence Kongolo vroeg rood kreeg. Uiteindelijk hebben we wel het maximale resultaat geboekt."

De eerste seizoenshelft in de Eredivisie bedraagt nog twee speelronden. Dan zit 2012 erop. Voor Martins Indi was het een belangrijk jaar, waarin hij Oranje-international werd en een van de belangrijkste spelers van het huidige Feyenoord. "Ik vind dat ik me heel goed heb ontwikkeld. Hopelijk kan ik dat in de tweede seizoenshelft vasthouden."

Europees voetbal
Feyenoord staat momenteel vijfde, een plaats die aan het einde van het seizoen recht zou geven op Europees voetbal. Wellicht zit er nog wel meer in het vat, maar Martins Indi wil nog niet vooruitkijken. "We hebben het niet echt uitgesproken, maar Europees voetbal is nog altijd het doel. Daar houden we ons aan vast. Alles wat daarboven zit, is mooi meegenomen.

Meer op Goal.com




Tags

indi martins nac beaamt daryl eredivisie fraaie groningen janmaat knokte koeman kongolo oranje rat terence vat verlegh vooruitkijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda