Transparent
Inloggen
Sluiten

Teleurstellend Feyenoord speelt met 2-2 gelijk in Breda

9 december 2012 16:27

Feyenoord is er niet in geslaagd om de winterstop te bereiken met een zegereeks. Uit bij NAC bleef de ploeg van Ronald Koeman op 2-2 steken. Daar was uiteindelijk voor de Rotterdammers weinig op af te dingen.

Feyenoord begon goed en kwam al heel snel op voorsprong. Het was niet toevallig Pellè die Feyenoord op voorsprong zette. Hij gebruikte daarbij zijn hand, maar dat bleek niet te zien voor de scheidsrechter. De voorsprong leek voor teveel gemakzucht te zorgen bij Feyenoord. Op een nauwelijks te bespelen veld trok Feyenoord zich terug en liet het NAC de wedstrijd bepalen. Dat leverde uiteindelijk de 1-1 op via kopbal van Luijckx uit een corner. Even later kwam Feyenoord met 10 man te staan. Binnen twee minuten kreeg Daryl Janmaat twee keer geel en dus rood.

NAC drukte Feyenoord terug en kreeg verschillende mogelijkheden op de 2-1. Het was tegen de verhouding in Feyenoord dat via een strafschop van Immers op 1-2 kwam. Bij de penalty kreeg Botteghin zijn tweede geel. Met tien tegen tien en een 1-2 voorsprong leken de kansen gekeerd. Vlak daarna was het echter Gudelj die opnieuw uit een corner binnen kon koppen.




Tags

nac botteghin daryl gemakzucht gudelj janmaat koeman luijckx pelle verhouding zegereeks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda