Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman haalt uit naar stadiondirecteur De Kuip

7 december 2012 12:52 - Telegraaf.nl

Ronald Koeman heeft via onder andere twitter uitgehaald naade directeur van het stadion De Kuip. Hij baalt ervan dat in De Kuip een feestwedstrijd gehouden wordt, terwijl het veld vanwege de winterse omstandigheden er slecht bijligt. "Schandalige beslissing van stadion directeur De Kuip! Feestwedstrijd MOET doorgaan ten koste vh veld! Dank STADION", twitterde de duidelijk boze trainer van Feyenoord, die zelf met zijn elftal in Breda tegen NAC speelt.

De feestwedstrijd in het stadion van Feyenoord wordt gespeeld om de verjaardag van Michel Perridon te vieren. Perridon, één van de vrienden van Feyenoord, wordt vijftig jaar en daarom is er een duel tussen een aantal oud-spelers van Feyenoord georganiseerd.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

kuip feestwedstrijd koeman perridon stadiondirecteur bijligt michel naade nac twitterde winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.536 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wieffer willykment