Pelle schiet Feyenoord op Ladies Night naar 2-0 zege

1 december 2012 21:42

Op een zeer regenachtige 'Ladies Night' won Feyenoord eenvoudig met 2-0 van RKC. Pelle
was niet toevallig de grote man op deze avond. Hij tekende voor beide treffers.

Feyenoord begon uitstekend in de zeer moeilijke omstandigheden. Door de stromende regen stonden er veel plassen op het veld. Waarschijnlijk daardoor bleef een snelle treffer uit. Pelle zorgde in blessuretijd van de eerste helft dan eindelijk voor de verdiende voorsprong. Hij was RKC doelman Jeroen Zoet te snel af.

Na rust had Schaken de score moeten verdubbelen. Het was Zoet die dat voorkwam. Na een uur spelen besliste Pelle de wedstrijd met zijn tweede doelpunt. Met tien doelpunten bestormt de vooraf zo bekritiseerde aankoop zelfs de topscorerslijst. In de slotfase liet Feyenoord het een beetje lopen en moest Lamprou zelfs nog handelend optreden bij Braber en Chevalier. Dat kon Feyenoord echter niet meer verontrusten.