Transparent
Inloggen
Sluiten

Procedure kaartverkoop UEFA Cup finale; vrijdag overleg

12 april 2002 00:54

Verslaggever: RvN

Over de procedure voor de kaartverkoop voor de UEFA Cup finale is al enige duidelijkheid, hoewel er vrijdag overleg plaatsvindt tussen UEFA en beide finalisten. De KNVB heeft 12.000 kaarten te vergeven welke verloot zullen worden onder de fans die kaarten via internet aangevraagd hebben. Feyenoord heeft de KNVB verzocht hierbij zoveel als mogelijk kaarten beschikbaar te stellen aan Feyenoord fans. Daarnaast krijgen beide finalisten 15.000 kaarten toegewezen van de UEFA. Deze zullen volgens een procedure zoals die ook bij uitwedstrijden gelden verkocht worden. Dat betekent dat de 1.300 geregistreerde goldcardhouders het eerste recht hebben op koop. Vervolgens zouden de 4.500 silvercardhouders aan de beurt komen, waarna het de beurt is aan de overige 21.000 seizoenkaarthouders. Vervolgens krijgen Europese nationale bonden nog enige kaarten, maar er is weinig hoop dat die pakweg 5000 kaarte nog voor Feyenoord fans beschikbaar komen.

Meer op




Tags

uefa procedure knvb aangevraagd geregistreerde goldcardhouders kaarte plaatsvindt silvercardhouders verloot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda