Transparent
Inloggen
Sluiten

In winterstop beslissing over Elabdellaoui, Noor wordt getest als rechtsback

14 november 2012 13:36

In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Martin van Geel weten dat Feyenoord contractueel de mogelijkheid heeft om Omar Elabdellaoui in de winterstop eventueel terug te sturen naar Manchester City. "Dat is de afspraak met City. Een beslissing is nog niet gekomen, maar feit is ook dat Omar weinig speeltijd krijgt. Binnenkort zullen we bekijken voor wat alle partijen de beste beslissing zal zijn."

Vooralsnog wordt echter eerst bekeken of hij kan functioneren als rechtsback. "En ik moet zeggen dat hij het best goed doet", zegt Koeman. " Net als Daryl is Omar een aanvallende back. Altijd handig als er iets met Janmaat gebeurt. Daarom heb ik nog niet gedacht over de vraag of we hem in de winterstop terugsturen naar City."




Tags

elabdellaoui omar noor daryl janmaat koeman terugsturen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.492 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda