Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verzoekt fans te gaan zitten vanwege belemmering zicht

13 november 2012 19:31 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft vandaag (dinsdag) alle seizoenkaarthouders van vak W een mail gestuurd, waarin zij verzocht worden om tijdens de thuiswedstrijden rekening te houden met hun medesupporters. Veel supporters volgen de wedstrijd staand voor of zelfs op de stoelen, waardoor het zicht van andere seizoenkaarthouders op zowel vak W als de vakken op de eerste ring ernstig belemmerd wordt. Feyenoord heeft in de afgelopen maanden erg veel klachten ontvangen van seizoenkaarthouders over dit onderwerp.

Het probleem doet zich overigens niet alleen voor op vak W, maar ook rond vak Z. Tijdens de afgelopen wedstrijd tegen Roda JC kwam een aantal invaliden daar ernstig in de verdrukking, doordat supporters om hen heen en zelfs voor hen gingen staan. Vooralsnog hoopt Feyenoord dat supporters er onderling voor zorgen dat iedereen op zijn of haar manier optimaal van de wedstrijden kan genieten, zonder daarbij hun medesupporters tot overlast te zijn en vraagt medewerking van alle supporters die zich op de parterrevakken W en Z bevinden.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

belemmering medesupporters belemmerd invaliden parterrevakken ring roda vakken verdrukking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.509 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment