Pelle leidt Feyenoord naar 5-2 zege op Roda JC

11 november 2012 16:32

Feyenoord heeft in de Kuip met 5-2 gewonnen van Roda JC. Pelle nam zijn ploeg aan de hand en leidde Feyenoord naar de uiteindelijk ruime zege. De Italiaan tekende zelf voor de eerste twee treffers.

Al na 20 seconden zette Pelle zijn ploeg op voorsprong. Hij draaide zichzelf vrij en schoot vervolgens prachtig in de kruising. Feyenoord leek te kunnen afstevenen op een makkelijke middag. Snel kwamen de Limburgers echter alweer langszij, Malki kon binnenkoppen. Aanvallend liet de ploeg zich niet van de wijs brengen. Al snel zette Pelle zijn ploeg weer op voorsprong. Vervolgens ging Feyenoord door en kwam via Immers op 3-1. De aansluitingstreffer kwma nog voor rust van Biemans.

Vlak na rust drukte de scheidsrechter een stempel op d wedstrijd. Hij zag een overtreidng tegen Biemans niet, waardoor de Roda speler ten val kwam. Die blokkeerde vervolgens in zijn val Immers. Biemans moest met rood van het veld en Feyenoord kreeg een penalty. Immers miste uiteindelijk van 11 meter. In het vervolg kreeg Feyenoord tegen tien man een reeks aan kansen. Uiteindelijk zou het nog 5-2 worden via doelpunten van Clasie en Janmaat.