Transparent
Inloggen
Sluiten

Baan in Agentinie; Baan verwacht vertrek Tomasson, Emerton EN Kalou

11 april 2002 08:19

Verslaggever: RvN

Rob Baan liet in de Volkskrant weten op het moment van de uitwedstrijd Inter Milaan - Feyenoord in Argentinie zijn geweest om zelf een aantal spelers te bekijken. Het aantrekken van spelers uit Argentinie zou juist nu interessant zijn vanwege de enorme devaluatie van de Argentijnse munt. Wie Baan bekeen is niet bekend.

Baan gaat ervan uit dat Tomasson, Emerton EN Kalou Feyenoord aan het einde van het seizoen zullen verlaten. Hetcontract van Tomasson loopt af. 'Emerton heeft vanaf de ondertekening van zijn contract gezegd dat hij Nederland zag als een stap. Kalou heeft dat eigenlijk ook altijd beweerd' aldus Baan. Hij is dus op zoek naar nieuwe transfers.

In De Volkskrant gaat hij verder in op de selectie, transfers en doorgebroken jeugd van Feyenoord: Klik hier

Meer op




Tags

baan emerton kalou tomasson agentinie argentinie volkskrant bekeen devaluatie hetcontract inter milaan munt nederland ondertekening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda