Transparent
Inloggen
Sluiten

'Spelers Feyenoord vragen om salarisverhoging n.a.v. salaris Mathijsen'

6 november 2012 23:27

In het programma VI Vandaag van RTL7 meldde Feyenoord watcher Martijn Krabbendam dat de situatie van Joris Mathijsen intern voor onrust zorgt bij Feyenoord. Mathijsen heeft een driejarig contract met een salaris dat beduidend boven de andere selectiespelers ligt. Tot nu toe kon de routinier dat op het veld nog niet waarmaken.

Volgens Krabbendam hebben inmiddels meerdere spelers zich bij Martin van Geel gemeld om te vragen of er salarisverhoging mogelijk inzit. Dit vooral gaan om spelers wiens status is gestegen, bijvoorbeeld doordat ze international zijn geworden. Krabbendam noemde met name Clasie als iemand die zich bij Van Geel heeft gemeld.

In een reactie tegenover Krabbendam liet Martin van Geel weten spelers nul op het rekest te geven. 'Als andere spelers ook 2 EK's of WK's hebben gespeeld dan krijgen ze gegarandeerd ook dat salaris,' zo zou Van Geel hebben laten weten.




Tags

krabbendam mathijsen salarisverhoging clasie inzit joris rekest routinier selectiespelers waarmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel both brighton citrate during fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec performance persie potter schreuder slot stuivenberg vakken voetbalprimeur willykment yoda