Transparent
Inloggen
Sluiten

Boëtius: ik had het moeilijk tegen Rosales

5 november 2012 19:01 - Telegraaf.nl

Jean-Paul Boëtius maakte vorige week in de klassieker tegen Ajax een memorabel debuut in de hoofdmacht van Feyenoord, maar kon die indrukwekkende wedstrijd geen passend vervolg geven tegen FC Twente. Het 18-jarige toptalent beleefde een moeizame middag tegen Roberto Rosales.

„Ik had het moeilijk. Dit was een ander type back dan Van Rhijn. Hij zat de hele tijd heel kort en kwam er voortdurend overheen. Ik wist van tevoren, dat het een heel andere tegenstander zou zijn, maar daar ben ik niet goed mee omgegaan.” Na zo’n droomdebuut als Boëtius tegen Ajax beleefde, ligt de lat direct hoog, besefte de aanvaller. „De verwachtingen zijn hooggespannen, maar je kunt niet elke wedstrijd zo spelen als ik vorige week heb gedaan. Het gaat met pieken en dalen.”
Lees meer over

Meer op Telegraaf.nl




Tags

boetius rosales dalen droomdebuut hooggespannen klassieker memorabel pieken rhijn twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.498 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda