Transparent
Inloggen
Sluiten

3-0 nederlaag Feyenoord in Enschede

4 november 2012 16:25

Feyenoord is er niet in geslaagd een goed resultaat weg te halen in Enschede. De ploeg ging uiteindelijk met 3-0 onderuit tegen een effectiever FC Twente.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Clasie die niet profiteerde van een blunder van Douglas. Het was echter FC Twente dat op voorsprong kwam. Chadli tekende de 1-0 aan na een assist van Tadic. Even later gooide Castaignos eigenlijk het slot al op de wedstrijd met de 2-0.

Vervolgens moest Feyenoord op zoek naar de aansluitingstreffer. Het kreeg van FC Twente de gelegenheid om te voetballen. Feyenoord kon echter geen vuist maken en een terugkeer in de wedstrijd afdwingen. In de tweede helft werd het nog erger toen doelman Lamprou pijnlijk in de fout ging bij een vrije trap van Tadic. Feyenoord voetbalde aardig mee, een kans op een resultaat zat er echter nooit in.




Tags

enschede twente tadic castaignos chadli clasie douglas effectiever gooide lamprou slot voetbalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg