Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk gebruikt berichten uit Inter kamp om groep te motiveren

10 april 2002 18:58

Verslaggever: RvN

Net als voor de uitwedstrijd hebben de Italianen vooraf niet al te veel respect en ontzag voor Feyenoord. Bert van Marwijk liet op de persconferentie weten maar al te graag gebruik te maken van de laatdunkende berichten uit het Inter kamp. 'Ik doe er wel mijn voordeel mee. Alles wat ik in die richting hoor, leg ik voor aan de spelers voorzover ze het al niet gehoord hebben. Het moet voor ons alleen maar een extra stimulans zijn om tot de bodem te gaan. Dit is een unieke kans in eenieders carri?re. Die krijg je misschien nooit meer' aldus Van Marwijk op de persconferentie.

Zo lieten verschillende spelers weten niet in te zien waarom Inter niet door zou gaan naar de finale. Toldo liet zelfs weten dat de Italianen woedend zijn over het wangedrag van de Feyenoord spelers tijdens de vorige wedstrijd (zie eerder bericht op deze site). Hij gaf daarmee alleen al voldoende stof om de ploeg op scherp te zetten. Pierre van Hooijdonk liet na de eerste wedstrijd weten dat de ploeg door de arrogantie van Inter vooraf al op en top gemotiveerd was om de Italianen een lesje te leren.

Meer op




Tags

inter marwijk italianen motiveren arrogantie bodem carri eenieders hooijdonk laatdunkende stimulans stof toldo voorzover wangedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda