Transparent
Inloggen
Sluiten

Elabdellaoui: 'Koeman denkt dat rechtsbackpositie me beter past'

1 november 2012 23:49 - ELF Voetbal

Het blijft een opmerkelijk verhaal. Omar Elabdellaoui werd van Manchester City gehuurd voor de linksbuitenpositie. Tegen XerxesDZB speelde hij als rechtsback, een positie waar hij ook bij Noorwegen onder 21 al geruime tijd uitkomt.

"Ruim een week geleden werd me duidelijk dat ik me op de rechtsback-positie moet richten", zo liet hij de Noor zelf weten tegenover ELF Voetbal. "Eerst speelde ik 90 minuten op die positie in Jong Feyenoord en was de club daar tevreden over. Daarna trainde ik steeds als rechtsback, toen duidelijk werd dat Kelvin Leerdam niet meer voor Feyenoord gaat spelen. De coach denkt dat de rechtsback-positie me beter past."

Zelf was hij blij met zijn basisplaats tegen XerxesDZB. "Eindelijk 90 minuten. Het ging niet slecht. Ik had het defensief wel onder controle en probeerde zo veel mogelijk op te komen. Dat was de opdracht van Koeman.".

Meer op ELF Voetbal




Tags

elabdellaoui koeman rechtsbackpositie xerxesdzb jong kelvin leerdam linksbuitenpositie noor noorwegen omar opmerkelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda