Transparent
Inloggen
Sluiten

Overvloedige media-aandacht bij Xerxes/DZB

30 oktober 2012 23:40

Dinsdag zullen rondom de laatste training van zaterdag 1 ook diverse media aanwezig zijn om de voorbereiding van XerxesDZB op de bekerwedstrijd in beeld te brengen.

De wedstrijd wordt donderdag LIVE uitgezonden door Eredivisie Live. Tevens zullen ze rondom deze wedstrijd ook de beelden van de afsluitende training vertonen. Deze worden dinsdag opgenomen tijdens de training van zaterdag 1. De oud Xerxes- en Feyenoord spelers Willem van Hanegem en Rob Jacobs zullen terugkijken op hun periode bij beide verenigingen.

De NOS is dinsdag ook aanwezig met zowel een radio- als televisieploeg. Voor NOS langs de lijn zullen ze interviews houden met de trainer en spelers en oud speler Eddy Treijtel. Dit zal woensdag in de extra uitzending uitgezonden worden tussen 22.00 en 23.00 uur.

Tijdens de afsluitende training zal de NOS ook filmen en dit tijdens een reguliere sportuitzending op woensdagavond uitzenden.




Tags

nos xerxes dzb overvloedige eredivisie filmen hanegem jacobs sportuitzending televisieploeg treijtel uitzending verenigingen vertonen xerxesdzb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki