Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: 'Pellè blijft graag in Nederland'

30 oktober 2012 17:50

Graziano Pellè is zondagmiddag definitief in de harten gesloten van veel Feyenoord-fans. De spits scoorde op prachtige wijze de 2-2 tegen rivaal Ajax. Waar zijn komst eerst werd gezien als 'paniekaankoop', roept men nu al om het contracteren van de Italiaanse aanvaller.

Feyenoord-trainer Ronald Koeman wil nu geen lange neus trekken naar critici. "Nee hoor. Op basis van zijn statistieken begrijp ik best dat mensen vraagtekens bij zijn komst hebben gezet", zegt de oefenmeester in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar wij zagen het anders. Vorig seizoen was ons spel vooral gericht op snelheid voorin, op de omschakeling. Ja, af en toe zelfs op de counter. Nu spelen wij op de helft van de tegenstander en dan is een kopsterk aanspeelpunt belangrijk. Pellè bewijst dat."

De 27-jarige Pellè werd kort voor het sluiten van de transfermarkt op huurbasis overgenomen van Parma, zonder optie tot koop. Daar was gewoon geen tijd voor. "Nee, alles moest voor het verstrijken van de deadline worden geregeld", zegt technisch directeur Martin van Geel. "Of dat straks wel een mogelijkheid is? Dat moeten we rustig bekijken. We weten dat Pellè graag in Nederland blijft. Maar hij hij heeft een doorlopend contract in Italië."

Zelf staat de voormalig speler van AZ in ieder geval met zelfverzekerd op het veld, met het vertrouwen van Koeman. "De trainer weet dat ik een op en top professional ben. Ik ben een speler die in het belang van het elftal denkt. Eerlijk, de doelpunten tegen VVV en Ajax waren belangrijk voor mij, maar nog belangrijker voor het elftal. Ik heb nu vier keer gescoord, in het verleden waren mijn cijfers minder. Maar vergeet niet, bij AZ was ik vooral invaller."




Tags

pelle nederland koeman aanspeelpunt contracteren counter critici deadline doorlopend graziano harten kopsterk oefenmeester omschakeling paniekaankoop parma rivaal vvv zelfverzekerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda