Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: wij hebben wel een plan, we hebben ervaring met bestrijden van Ajax

26 oktober 2012 17:31

Ronald Koeman was tijdens de persconferentie vol lof over de prestatie van Ajax tegen Manchester City. Tegelijkertijd was hij vol ongeloof over de manier waarop manchester City Ajax bestreed. "Een fantastisch resultaat met goed spel. Ajax heeft het zelf afgedwongen, al was het onbegrijpelijk dat City eigenlijk geen plan had."

"Dat hebben wij wel. We hebben ervaring met het bestrijden van Ajax. Wanneer je in de duels komt, dan zijn ze kwetsbaar. Ik denk dat we dat ook met deze selectie, zonder Guidetti en Otman Bakkal, moeten kunnen. Ajax en ook FC Twente, die we volgende week treffen, zijn niet onverslaanbaar.”




Tags

koeman afgedwongen bakkal bestreed guidetti kwetsbaar ongeloof onverslaanbaar otman twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave