Transparent
Inloggen
Sluiten

Brard: 'Barcelona heeft zich voor ons opengesteld; jeugdcoaches ook op bezoek bij Spurs'

23 oktober 2012 06:58

Naast het vierdaagse bezoek van een groep jeugdcoaches aan Barcelona afgelopen weekend was een ander deel van van de Feyenoord Academy naar Tottenham Hotspur, waar het nieuwste, 35 miljoen euro kostende trainingscomplex van Europa afgelopen maand in gebruik is genomen. Dat meldt De Telegraaf dinsdagmorgen.

Dankzij de hulp van Giovanni van Bronckhorst en Ronald Koeman heeft Feyenoord met zijn jeugdcoaches exclusief toegang gekregen tot de trainingsmethodiek en de geheimen van de jeugdopleiding van Barcelona. Onder leiding van Stanley Brard, met in zijn kielzog onder anderen Jean-Paul van Gastel, Roy Makaay en Gaston Taument, bracht de Rotterdamse club deze week een vierdaags bezoek aan Barcelona.

Brard: "Dit is een verrijking. Barcelona heeft zich opengesteld. We wisselen kennis uit en er zijn presentaties geweest. Men heeft onthuld hoe de filosofie van de jeugdopleiding in de praktijk wordt gebracht en we hebben de methodiek van trainingen kunnen bekijken. Zowel Feyenoord als Barcelona wil toptalenten opleiden. Dat lukt ons allebei."




Tags

barcelona brard jeugdcoaches opengesteld spurs academy bronckhorst gastel geheimen kielzog koeman kostende makaay methodiek presentaties taument telegraaf toegang toptalenten tottenham trainingsmethodiek verrijking vierdaags vierdaagse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda