Transparent
Inloggen
Sluiten

Debutant Goossens blij met vertrouwen van Koeman

21 oktober 2012 18:06 - Feyenoord.nl

Ronald Koeman sprak vol lof over John Goossens. De Feyenoord coach is zeer gecharmeerd van de middenvelder. Bij een 2-0 achterstand mocht hij na een half uur zijn debuut maken voor Feyenoord. "Dat was natuurlijk een mooi signaal, de trainer heeft vertrouwen in mij. Ik moest op de trainingen mijn plek in het elftal verdienen. Het is altijd lekker als je dan in de wedstrijd ook belangrijk kan zijn met een assist."

"Ik heb veel moeilijke momenten gekend, maar heb altijd vertrouwen gehouden dat het goed zou komen. Het vooruitzicht om mijn debuut voor Feyenoord te kunnen maken was voor mij een stimulans om keihard te blijven knokken. Dit was een mooi scenario voor mijn debuut."

Na de overwinning in Venlo wilde Goossens nog niet te veel vooruitkijken naar de wedstrijd die volgende week op het programma staat in De Kuip. "Ik weet dat supporters natuurlijk al bezig zijn met de Klassieker, maar ik denk dat ik nog twee dagen nog heb om te herstellen van deze wedstrijd", glimlachte hij. "Natuurlijk zou het een droomscenario zijn om dan mijn eerste wedstrijd voor Feyenoord in De Kuip te spelen, maar daar wil ik op dit moment nog niet te veel aan denken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

goossens koeman kuip droomscenario glimlachte klassieker stimulans vooruitkijken vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave