Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord bekijkt Huysegems, Vitesse Pinas?'

8 april 2002 22:11

Verslaggever: RvN

Volgens Belgische media waren scouts van Feyenoord afgelopen weekend aanwezig bij Lierse SK. Zij zouden daar zijn om de verrichtingen van Stan Huysegems te volgen. De 19-jarige talentvolle spits zou in de belangstelling staan van de Rotterdammers. Hij staat nog tot 2005 onder contract bij Lierse SK.

Volgens de Excelsior Fanpage zou Brian Pinas overigens in de belangstelling staan van Vitesse. De club uit Arnhem die aan het einde van het seizoen Sikora naar alle waarschijnlijkheid zal verliezen, zou met scouts aanwezig zijn geweest bij de wedstrijd van Excelsior tegen Veendam. Feyenoord liet onlangs weten Pinas definitief van Excelsior naar De Kuip te halen en bij de selectie van het eerste van Feyenoord te voegen.

Meer op




Tags

pinas excelsior huysegems vitesse lierse arnhem fanpage kuip sikora veendam waarschijnlijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda