Transparent
Inloggen
Sluiten

'Immers officieel nog gehuurd van ADO Den Haag'

20 oktober 2012 08:58

Feyenoord watcher Sander van Hal van NUsport meldt op de website van het weekblad opmerkelijk genoeg dat Lex Immers (nog) niet door Feyenoord zou zijn gekocht. 'De nummer tien wordt voor dit seizoen officieel gehuurd van ADO Den Haag, alvorens hij definitief wordt overgenomen.'

Feyenoord sprak bij het ondertekenen van de contracten dat Immers daarmee voor vier jaar verbonden was aan de club. Mogelijk is er vanwege de financiële situatie bij Feyenoord destijds een deal gemaakt met ADO dat de middenvelder eerst gehuurd werd en de koopovereenkomst automatisch na een jaar zal ingaan.

Daarmee zou Feyenoord afgelopen zomer bij het aantrekken van de negen nieuwe spelers slechts 300.000 euro hebben uitgegeven aan transfersommen (voor Harmeet Singh).




Tags

ado hal harmeet koopovereenkomst lex opmerkelijk singh weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.761 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne brighton bronckhorst coalitie driessen geertruida gimenez gio hancko hartman jahanbakhsh kabinet kloese liverpool marino middenveldert oppositie pusic sahin schreuder slot stuivenberg timber trauner twente wehave wieffer willykment yoda