Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti verlengt contract met Man. City tot 2017

18 oktober 2012 18:51 - Manchester City

John Guidetti heeft zijn contract bij Manchester City verlengd tot 2017. Op de officiele website van Manchester City laat hij weten er trots op te zijn dat Man City vertrouwen in hem heeft. "Ik ben hier heel blij mee. Dit is een fantastische club en het voelt heel goed om dit nieuwe contract te krijgen. Ik ben City heel dankbaar. Fantastisch om deel uit te maken van zo'n grote club."

Met zijn gezondheid gaat het de goede kant op, meldt Guidetti. "Het gaat steeds beter. Ik kan al sprinten, schieten en passen, maar we mogen geen risico's nemen. Ik ben jong, dus het is belangrijk om niets te overhaasten en mijn tijd te nemen voor het herstel. Maar natuurlijk wil ik dolgraag weer spelen, daar werk ik iedere dag aan."

Met zijn contractverlenging lijkt een transfer voorlopig niet aan de orde. Dat zou de kans op verhuur groter kunnen maken.

Meer op Manchester City




Tags

guidetti jong overhaasten sprinten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda