Transparent
Inloggen
Sluiten

Singh: ik moet geduld hebben en mijn kans grijpen wanneer die komt

15 oktober 2012 21:23 - Aftenposten

Harmeet Singh speelt dinsdagavond met Noorwegen onder 21 voor een plaats op het EK onder 21 tegen Frankrijk. Singh heeft het moeilijk om bij Feyenoord speeltijd af te dwingen. Bij Jong Noorwegen is hij zeker van zijn plaats.

De Noor laat tegenover Aftenposten weten blij te zijn bij Feyenoord. "Het belangrijkste is dat ik geduldig ben en mijn kans grijp wanneer die komt. Tegen Dinamo Kiev stond ik een uur op het veld en in de return zo'n tien minuten, dus Feyenoord heeft vertrouwen in mij."

"Het is zeker een club die bij mij past. Ze waarderen me als persoon en als voetballer. De speelstijl past bij mij. Langzaam maar zeker zal ik me in het team werken, dat weet ik zeker. Ik kan veel van Koeman leren en probeer te luisteren naar de kleine dingen die hij aangeeft."

Meer op Aftenposten




Tags

singh noorwegen aftenposten dinamo frankrijk harmeet jong kiev koeman noor speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda