Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Clasie: 'met Jordy uberhaupt nog niet gesproken over transfer'

15 oktober 2012 19:28 - Calciomercato.com

De ster van Jordy Clasie is rijzende en dat valt uiteraard ook in het buitenland op. Zijn naam wordt steeds vaker in de geruchtencircuits genoemd, een reeks aan Europese topclubs zouden hem volgen.

Zaakwaarnemer Wessel Weezenberg reageerde vandaag op de mogelijke interesse. "Ik denk dat het vooralsnog geruchten zijn. Jordy is 21 jaar. Speelt bij een club met fantastische fans en speelt elke week in een indrukwekkend stadion. Hij ontwikkelt zich nu snel, speelt elke week en komt nu ook bij het Nederlands elftal. Er is eigenlijk geen reden om te vertrekken. De club zal hem ook niet willen laten gaan. Hij is een van de populairste spelers van Feyenoord. Een vertrek deze winter? Dat lijkt me niet. Of hij open staat voor een transfer naar Italie? Ik heb met Jordy uberhaupt niet gesproken over een transfer, dus ook niet over voorkeuren."

Meer op Calciomercato.com




Tags

clasie geruchtencircuits populairste rijzende ster voorkeuren weezenberg wessel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.704 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bullaude candelaria dortmund excelsior fcb hamas hancko jong kabinet kasperk kraaij liverpool middenveldert minteh nederland oppositie plasterk rechtse sahin sem slot steijn twente wieffer wilders willykment yoda zetels