Transparent
Inloggen
Sluiten

NEC komt met extra maatregelen tegen Feyenoord fans in thuisvakken

10 oktober 2012 22:22 - NEC-Nijmegen.nl

Zoals bij elke wedstrijd zaten er ook bij het bekerduel NEC-Feyenoord vele Feyenoord fans in de vakken bestemd voor de thuisfans. Dit tot frustratie van NEC dat diverse maatregelen had genomen om de verkoop aan Feyenoord fans tegen te gaan. Onderzoek van d club wijst nu uit dat de kaarten zijn doorverkocht door seizoenkaarthouders van de club, sponsors van de club en de KNVB.

NEC heeft nu maatregelen aangekondigd om dit voor de competitiewedstrijd NEC-Feyenoord tegen te gaan om de veiligheid te garanderen.

Om deze risico's in de toekomst tegen te gaan hebben wij besloten om verschillende clubcards te blokkeren. Daarnaast worden diverse seizoenkaarthouders aangeschreven met de mededeling dat zij voor de wedstrijden tegen Feyenoord geen extra kaarten meer kunnen bijkopen.
De KNVB zal een brief van ons ontvangen aangezien zij ook hun kaarten aan Feyenoorders verstrekken en dit tot problemen leidt.
Wij willen benadrukken dat wij geen kaarten aan Feyenoord supporters, buiten het uitvak, verkopen en dat ons doel is om de vakken te verkopen aan N.E.C. supporters.

Meer op NEC-Nijmegen.nl




Tags

knvb vakken bekerduel bestemd bijkopen brief clubcards doorverkocht garanderen sponsors thuisfans uitvak verstrekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda