Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord knokt zich met 10 man naar 2-2 in Groningen

7 oktober 2012 16:27

Met tien man heeft Feyenoord zich in Groningen naar een 2-2 geknokt. In de 90ste minuut zorgde bRuno Martins Indi voor de 2-2 in Euroborg.

Feyenoord kwam al snel op voorsprong. Een van richting veranderde voorzet van Cissé verdween in het doel. De aanvaller moest er echter vervolgens uit met een spierblessure. Na een kwartier spelen komt FC Groningen langszij. Bij een vrije trap sprong het muurtje van Feyenoord op. Bacuna schoof de bal vervolgens onder de muur door in het doel. Even later werd het nog erger toen Kongolo zijn tweede gele kaart kreeg en er dus met rood vanaf moest. Zijn tegenstander stond buitenspel, maar dat ontging het arbitrale trio. Tegen tien man kwam Feyenoord op slag van rust ook nog met 2-1 achter. Een schot van Kieftenbeld verdween via Van Dijk in het doel achter Lamprou.

Na rust moest Feyenoord met 10 man knokken voor een resultaat. FC Groningen kreeg met 11 man de beste kansen op meer. In de 90ste minuut was het echter Feyenoord dat langszij kwam. Op de rand van het strafschopgebied kwam Martins Indi plots vrij. Hij schoot de 2-2 vervolgens op uitstekende wijze binnen.




Tags

groningen indi langszij martins arbitrale bacuna cisse dijk euroborg geknokt kieftenbeld kongolo lamprou muur muurtje ontging rand schoof trio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg