Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie teleurgesteld, maar begrijpt uitleg Van Gaal

5 oktober 2012 19:38 - NUsport.nl

Jordy Clasie liet tegenover NUsport weten teleurgesteld te zijn niet bij het grote Oranje te zitten. Hij kon de uitleg van bondscoach Van Gaal echter begrijpen. Volgens Van Gaal zijn de belangen voor Jong Oranje te groot bij de play-offs voor EK-plaatsing. "Het is jammer, maar ik accepteer de uitleg van de bondscoach volledig. Je hoopt natuurlijk bij het grote Oranje te mogen blijven, als je daar eenmaal een keer bij hebt gezeten. Ik heb erg genoten van mijn eerste week bij het Nederlands elftal, dat smaakte naar meer."

Afhankelijk van de eerste wedstrijd van dat team in Slowakije hevelt Van Gaal mogelijk nog een of meerdere talenten over naar Oranje voor het duel tegen Roemenie. "Ik heb het gehoord. Ik ga nergens van uit, maar mocht de bondscoach me volgende week alsnog oproepen, dan kom ik natuurlijk met alle plezier."

Meer op NUsport.nl




Tags

gaal oranje clasie accepteer hevelt jong roemenie slowakije smaakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave