Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: 'Ik móét bij Feyenoord-Ajax zijn, het liefst tussen de fans'

3 oktober 2012 17:00

De nieuwe uitgave van Voetbal International komt vandaag met een mooi interview met John Guidetti. Hij verklaart daarin zijn liefde voor Feyenoord. " Met Feyenoord was het net als toen ik Sanna zag, mijn vriendin: liefde op het eerste gezicht. Volgens mij was de liefde meteen wederzijds. Lang voordat ik een akkoord had bereikt met Feyenoord, stuurden supporters al berichten naar me op Twitter dat ik moest komen. Dan weet je dat je niet naar zomaar een club gaat. Mensen die roepen dat ik dit zeg om populair te willen zijn, weten niet waarover ze praten. Die kennen me niet, want ik ben in Rotterdam al populair."

"Tot ik op een dag terugkom in Rotterdam, koester ik de mooie herinneringen. Want dát ik terugkeer, staat vast. Ooit speel ik weer voor Feyenoord. Of beter: het is mijn droom ooit weer voor Feyenoord te spelen. Ik weet nu hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn, dus heeft het geen zin iets te beloven. Maar ik weer met de hand op mijn hart dat het absoluut mijn intentie is," zegt de aanvaller, die sowieso naar de Klassieker wil tegen Ajax op 28 oktober. "Ik móét erbij zijn en ga, als het kan, als supporter tussen de supporters staan."




Tags

guidetti liefde klassieker onvoorspelbaar sanna stuurden terugkom wederzijds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda