Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime zege Feyenoord op NEC: 5-1

29 september 2012 21:42

Feyenoord wist voor de tweede keer in vier dagen van NEC te winnen. Na de nipte bekerzege in Nijmegen volgde een ruime 5-1 zege in De Kuip.

In een weinig grootste eerste helft onderscheidde Pellè zich. De Italiaan was uiterst effectief. Hij tekende voor twee treffers, een kopbal voor de 1-0 en een stiftje voor de 2-0. Daarmee had hij het duel voor Feyenoord eigenlijk al beslist.

Direct na rust werd het 3-0. Immers was onderuit gehaald en legde vervolgens zelf aan voor de penalty. Hij benutte dat buitenkansje beheerst. Vlak daarna kwam NEC naar 3-1 terug via een doelpunt van Rieks. Dat leidde tot een periode waarin de Rotterdammers de controle even kwijt waren. Echt in gevaar kwam Feyenoord echter geen moment. De ploeg bleef in het vervolg van de wedstrijd uiterst effectief. Het was Immers die na zijn benutte penalty met twee kopballen een hattrick voltooide.




Tags

effectief beheerst bekerzege hattrick italiaan kuip onderscheidde pelle rieks stiftje voltooide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel brighton citrate dysfunction eredivisie fildena geertruida heerenveen kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder slot stuivenberg timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb