Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord krijgt 10.000 euro boete voor spandoek 'UEFA Maffia' en 20.000 voor afsteken vuurwerk

29 september 2012 01:17 - Feyenoord.nl

De UEFA heeft Feyenoord boetes opgelegd vanwege gebeurtenissen rond zowel de thuis- als de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev in de voorronde van de Champions League. Hoewel bij beide wedstrijden de sfeer in het stadion fantastisch was, heeft zich een aantal incidenten voorgedaan welke ertoe hebben geleid dat Feyenoord boetes opgelegd heeft gekregen.

Feyenoord krijgt een boete van 10.000 euro voor een spandoek met de tekst ‘UEFA Mafia’ dat te zien was in het bezoekersvak tijdens de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev. Alhoewel de tekst wellicht onschuldig en ludiek lijkt is dit voor de UEFA ontoelaatbaar. Daarnaast heeft Feyenoord een boete opgelegd gekregen van 20.000 euro naar aanleiding van de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev, vanwege het afsteken van vuurwerk en het gooien van verschillende voorwerpen op het veld.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

uefa dinamo kiev spandoek vuurwerk maffia tekst alhoewel bezoekersvak ludiek mafia onschuldig ontoelaatbaar voorgedaan voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda