Immers: heel lekker om op zo'n moment de winnende te maken

26 september 2012 22:34

Lex Immers was de matchwinaar door in de blessuretijd van de verlenging de 2-3 binnen te pegelen. "Het is heel lekker om op zo’n moment de winnende te maken," zo liet hij weten tegenover Feyenoord.nl. "Voor mijn gevoel hadden wij recht op de overwinning. Het was alleen jammer dat we na de 1-2 veel te snel weer een doelpunt tegen kregen.’

De overwinning op NEC voelde extra goed, vanwege de nederlaag die Feyenoord afgelopen zondag leed tegen PSV. "We moeten nu weer vooruit kijken. Ik kijk niet meer terug naar die wedstrijd, want zaterdag wacht alweer een nieuw duel met NEC. Terugkijken heeft geen zin. Ik moet mijn voeten laten spreken."