Transparent
Inloggen
Sluiten

Gesprek 'Red de Kuip' loopt op niets uit

25 september 2012 17:11 - RTV Rijnmond

Het gesprek tussen initiatiefnemers van het plan 'Red de Kuip' en de directie van het voetbalstadion heeft niets opgeleverd. Volgens de mensen achter het renovatieplan voor de Kuip zijn ze 'er niet veel wijzer van geworden', zo melden zij tegenover RTV Rijnmond.

Initiatiefnemers van het plan 'Red de Kuip' krijgen geen toestemming om metingen te verrichten in het stadion. Die metingen zijn nodig om hun renovatieplannen verder uit te werken.

Kuip-directeur Jan van Merwijk maakte twee weken geleden bekend dat er een nieuw stadion komt, op de plek waar nu nog het traningscomplex Varkenoord ligt. De mensen van Red de Kuip willen juist dat het oude stadion wordt verbouwd, zodat het weer aan de eisen voldoet.

Tijdens het gesprek met de directie van het stadion hebben de initiatiefnemers gevraagd om de papieren te mogen zien met de eisen die de voetbalbond UEFA aan stadions stelt. Die papieren hebben ze niet gekregen.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

kuip initiatiefnemers metingen merwijk renovatieplan renovatieplannen rijnmond traningscomplex uefa varkenoord verrichten voetbalstadion wijzer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda