Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in gesprek met vader Noors talent over functie als jeugdtrainer

22 september 2012 09:51 - BA.no

De Noor Patrik Hansson stelt in de noorse krant BA in gesprek te zijn met Feyenoord over een mogelijke rol in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hansson is assistent-coach van het Noorse Brann, maar heeft al aangegeven zijn contract bij die club niet te verlengen. Inmiddels staat de coach in de belangstelling van tal van clubs.

Patrick Hansson is de vader van het 14-jarige talentje Emil Hansson. Het Noorse spelertje wordt gezien als een toptalent in zijn leeftijdsklasse. Feyenoord haalt hem regelmatig naar Rotterdam voor stages. Hij is een van de weinige buitenlanders in de jeugdopleiding van Feyenoord.

'Het is erg leuk om bij ze te zijn, of het nu voor een toernooi is of alleen voor trainingen. Elke keer als ik terugkeer, merk ik dat ik een betere voetballer ben geworden,' aldus Emil enige tijd geleden in een interview. Diverse Europese topclubs zouden hun ogen al hebben laten vallen op het jeugdspelertje. "We hebben tegen alle andere clubs 'nee' gezegd. We zijn erg blij met de handelswijze van Feyenoord en de club staat bekend om hun goede opleiding,' zo gaf de vader van de 14-jarige destijds in een reactie aan.

De vader bevestigde vandaag in gesprek te zijn met Feyenoord. "Ik heb gesprekken met Feyenoord gehad. Ik ben er al vaak met mijn zoon geweest en we hebben inderdaad over een mogelijke rol als coach daar gesproken. Hij stelt echter ook met andere clubs in Scandinavie in gesprek te zijn.

"Maar als het lukt met Feyenoord zou dat perfect zijn voor mijn trainerscarriere. Het is een club die erg ver is in de ontwikkeling van jeugdspelers. Ik zal zeker een betere coach worden als ik daar naar toe ga."

Meer op BA.no




Tags

hansson emil brann buitenlanders jeugdspelertje leeftijdsklasse noor patrik scandinavie spelertje stages tal talentje trainerscarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave