Transparent
Inloggen
Sluiten

Janmaat: de druk ligt bij PSV zondag

21 september 2012 10:46

Daryl Janmaat liet in een interview met NUsport weten uit te kijken naar de topper tegen PSV. "Ik verwacht een mooi duel. We staan dicht bij elkaar op de ranglijst, dus we zullen aan elkaar gewaagd zijn. PSV moet winnen, want ze hebben al twee eredivisieduels verloren. Er zit dus druk op bij hen, ik denk dat dat voor ons geen nadeel is."

"Al kan het natuurlijk ook zo zijn dat ze vanwege die druk juist goed gaan presteren, dat weet je nooit van tevoren. Als wij uit bij PSV een punt halen, boeken we een goed resultaat. Maar ik denk dat er mogelijkheden voor ons liggen om te winnen. Wij willen de drie punten. Als we die halen, maken we pas écht stappen. Maar mocht tijdens de wedstrijd blijken dat er niet meer in zit dan een punt en we halen dat vervolgens binnen, dan mogen we ook tevreden zijn.”

Meer: NUsport




Tags

janmaat daryl eredivisieduels gewaagd topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave