Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: we hebben absoluut een kans tegen PSV, maar dan zullen we wel een goede dag moeten hebben

19 september 2012 16:54

In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Ronald Koeman weten kansen te zien voor een goed resultaat in Eindhoven aanstaande zondag. "Ze hebben nog altijd problemen in uitwedstrijden. Thuis is dat anders, daar zijn ze sterk, maar wij hebben absoluut kans. We zullen wel allemaal een goede dag moeten hebben. "Deze groep heeft bewezen, onder meer twee keer tegen Dinamo Kiev, dat we goed kunnen spelen tegen een opponent die op papier beter hoort te zijn dan wij. Daarom gaan wij zondag met vertrouwen richting Eindhoven."

"Van Bommel is een meerwaarde voor PSV, dus die kan voor ons beter niet meedoen dan wel. Tegelijkertijd heeft PSV zó veel kwaliteit dat ze dat verlies kunnen opvangen met een speler die het niveau echt niet naar beneden haalt.”




Tags

koeman bommel dinamo kiev opponent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.466 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal geertruida giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda