Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Pellè goed en sterk; Verhoek had het moeilijk

15 september 2012 23:52

Ronald Koeman liet na afloop weten tevreden te zijn over het debuut van Graziano Pellè. Wesley Verhoek heeft nog een weg te gaan in de ogen van Koeman. "Wesley Verhoek had het moeilijk. Ik vond wel dat hij een aantal goede voorzetten had. Je zag dat hij nog niet helemaal klaar is voor 90 minuten. Hij zat er in de tweede helft doorheen. Dat is logisch, dat moet hij op gaan pakken."

"Pelle was goed, sterk. Hij is een aanspeelpunt voor ons. Dat gaat wel lopen. Dat is heel belangrijk voor ons voetbal, dat je in ieder geval balvast bent voorin. Het kan natuurlijk beter in de combinatie, maar daar heb je tijd voor nodig. De spelers moeten elkaar leren kennen."




Tags

koeman pelle verhoek aanspeelpunt balvast graziano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.647 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arne arneslot bong bullaude candelaria dortmund gijs hartman ivanusec kasperk kraaij livetructiepdemnay lopez marwijk nuri sahin sem slot smal steijn stengs turkije twente ueda wehave willykment yoda zerrouki