Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman laat Fernandez, Mokotjo en Singh buiten wedstrijdselectie

14 september 2012 15:09

Ronald Koeman heeft voor het duel tegen PEC Zwolle Fernandez, Mokotjo en Singh buiten de wedstrijdselectie gelaten. Het ontbreken van Guyon Fernandez is het meest opvallend. Koeman geeft de voorkeur aan Anass Achachbar. "Ik verwacht morgen een type Achahbar meer nodig te hebben. Ik heb geprobeerd dat aan Guyon uit te leggen."

"Mokotjo is pas vandaag terug gekomen van zijn debuut met Zuid-Afrika in Brazilië en zit daarom niet bij de selectie. Singh heeft de hele zomer door gevoetbald. En is bij een nieuwe club, in een nieuwe omgeving terecht gekomen. Hij is erg vermoeid. Ik heb hem rust gegeven tot woensdag. Daar was hij erg blij mee."




Tags

fernandez koeman mokotjo singh guyon achachbar achahbar afrika pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.514 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment