Transparent
Inloggen
Sluiten

Martins Indi: ik zal in het vervolg voorzichtig doen met Van Gaal

8 september 2012 10:01

Na de bevrijdende 2-0 rende Bruno Martins Indi op bondscoach Van Gaal af en plette hem bijna. Na afloop liet hij lachend tegenover NUsport weten voortaan voorzichtiger te zijn met de coach, "Ik was zo opgelucht dat ik dat even wilde uiten door de bondscoach te omhelzen, maar er ging iets mis en toen vielen we beiden op de grond. Ik geloof dat ik iets te hard ging. Wat de bondscoach erover tegen me zei? Gewoon: ‘Kijk een beetje uit voortaan.’ Ik zal voortaan dus voorzichtig doen, haha."

Hij kreeg als linker centrale verdediger de voorkeur boven Joris Mathijsen. "Dat had ik niet verwacht, nee. Joris is een heel ervaren speler die het heel goed heeft gedaan in Oranje. Ik ben blij dat ik hier op zijn plaats mocht spelen. De eerste helft vond ik mezelf niet meer dan redelijk spelen, maar in de tweede helft heb ik me goed herpakt."

Meer van Martins Indi: NUsport




Tags

indi martins gaal joris bevrijdende mathijsen omhelzen opgelucht oranje plette rende voorzichtiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.572 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment